ارتعاش
http://forum.erteash.ir/

CTK 5000
http://forum.erteash.ir/viewtopic.php?f=103&t=2776
صفحه 6 از 6

نويسنده:  behrang [ پنج شنبه مرداد 6, 90 1:13 pm ]
موضوع پست:  Re: casio-ctk5000

seyed ali نوشته است:
من باید در مورد این ارگ خدمت تون عرض کنم که اتفاقاً الان خودم یه CASIO AT-3 اورینتال دارم که اوایلش دوستانم در همین انجمن قبل از اینکه در موردش خوب تحقیق کنن میگفتن اصلا ریتم سازی نداره و فقط ریتم های خودشو ادیت میکنه...
دوست عزیز ضمن تشکر از مطلبت ، طبیعتا شماکه تازه وارد هستید ، هنوز زیاد با جو اینجا وارد نیستید.اینجا هیچ کدوم از کاربران باسابقه اش بدونه تحقیق و بدون دلیل و مدرک مطلبی رو ثبت نمیکنند.مگر اینکه صرفا یک نظر شخصی باشه ، که اون هم معمولا توی پرانتز مینویسند (نظرشخصی).یا اینکه دستگاهی تازه معرفی شده باشه و هنوز ناشناخته باشه.شما هم جواب پست های جدید رو ندادید ،جواب نوشته های خیلی قدیمی رو دادید.اون زمان هنوز کسی نام CASIO AT3 هم نشنیده بود.و مهم تر از همه اینجا تایپیک CTK5000است نه AT3وAT5  
seyed ali نوشته است:
بعد از اینکه اونو خودم خریدم ، دیدم ریتم  سازی کاملا زیبا ، ساده و حرفه ای داره که میتونه ریتم و سانگ رو در 16  تراک ضبط کنه و الان باهاش خیلی راحت ریتم های بندری ، کُردی ، عربی و 6/8  ساختم

بله این رو آقای "شوالیه" خیلی وقت پیش روشن کرد و توی تایپیک خودش پست های زیادی درمورد ریتم سازیش نوشتند ، ولی اینجا تایپیک CTK5000 است و CTK5000 هم ریتم سازی نداره.
seyed ali نوشته است:
شما لطف کنید نگاه کنید ببینید آیا دکمه یوزر ریتم داره یا نه ؟  چون اگه داشته باشه ، حتما ریتم سازی هم داره
دکمه User ریتم دلیلی برای داشتن ریتم سازی نیست.خیلی مدل ها رو داریم که یوزر ریتم دارند و حتی خودشون هم نمیتونند توی یورز ریتم زخیره کنند ، چه برسه به ریتم سازی.
CTK5000 و حتی CTK6000 ریتم سازی ندارند.و حتی نمیشه بهشون از بیرون ریتم اضافه کرد.

نويسنده:  شوالیه آسمان [ دوشنبه مرداد 17, 90 10:21 am ]
موضوع پست:  Re: casio-ctk5000

با سلام.در یکی از تاپیک ها یکی از دوستان نوشته بود که CTK-5000 امکان ریتم سازی داره میشه روی کارت حافظه SD ریتم ریخت
و لی همونطوری که من با ساز دو ماه کار کردم اصلا قابلیت ریتم سازی نداره و تنها چیزی که میشه رو کارتش ذخیره کرد :
1-سمپل ها
2-بانک حافظه Register Memory
3-تغیررات عمومی یا همون ویررایش ریتم
که البته باید بگم که اگه مثلا تمام حافظه رو به سمپل اختصاص بدین دیگه جا برای ذخیره سایر موارد ندارید ! یعنی حافظش محدوده !

نويسنده:  شوالیه آسمان [ سه شنبه مرداد 18, 90 1:58 pm ]
موضوع پست:  کپی از مبحثCASIO AT3-AT5

شوالیه شفاف سازی میکند !!!       
بعد از مطالعه دقیق کاتالوگ کیبورد AT-3 به این نتیجه رسیدم که توسط این کیبورد میشه برای خیلی از مدل های کاسیو ریتم ساخت  (
همون مدل هایی که سید و هادی گفتن ) !!! البته به شرطی که از پرکاشن و سازهای مشترک استفاده بشه .اما سوال اصلی اینه که پس چرا هیچ مطلبی راجع به ریتم گرفتن CTK-5000 و 4000 در کاتالوگشون نیوده؟؟؟  جوابشو بعد از تحقیق در چند تا از سایت های خارجی و سایت اصلی کاسیو به دست آوردم :  
با توجه به اینکه Ctk-5000 و ctk-4000 قابلیت ریتم سازی ندارند و مطمن باشید که ندارند و هیچ ریتم رسمی خارجی برای این کیبوردها ساخته نشده بنابراین شرکت کاسیو از نوشتن عنوان ریتم گرفتن این کیبوردها در سایت و کاتالوگ اجتناب کرده  
و اما سوال اصلی خیلی از دوستان و خود بنده :  
چطور میشه ریتم های ساخته شده توسط AT-3 یا سایر ارنجرهای دیگه کاسیو رو مثل CTK-900 و CTK-691 و ... به CTK-5000 و CTK-4000 انتقال داد ؟؟؟  
1- ابندا برنامه   DATA Manager را از سایت اصلی کاسیو دانلود میکنیم :  
برنامه دانلود منجر نسخه 5   
2-یک کابل استاندارد USB مخصوص پرینتر آماده میکنیم با قیمت حدود سه هزار تومان     
  
3-از این آدرس یا هر فایلی که ریتم کاسیو با پسوند CKF دارد ، ریتم دانلود میکنیم :  
آدرس سایت اصلی یاماها به نام Casio music site  
4- برنامه Data manager را نصب میکنیم و این برنامه به ما قابلیت دسترسی به حافظه داخلی کیبورد را میدهد. که میتوانیم بسته به حافظه کیبورد User Rhytm بهش ریتم بدیم که حداکثر ده تا میباشد  
  
اما سوال بعدی که ممکنه پیش بیاد  این است که ریتم هایی که در سایت وجود دارن برای مدل های دیگه کیبوردهای کاسیو هستند پس چطور به Ctk-5000 میخورن؟؟  
به این سوال یکی از کاربرهای کاسیو پاسخ داده و گفته که این فایل ها را دانلود کرده و به راحتی روی CTK-5000 و Ctk-4000 اجرا کرده ... و الان داره دنبال ریتمی که مخصوص CTK-5000 ساخته شده می گرده !  
به تجربیات این شخص در مورد ورود ریتم دست ساز به کاسیو دقت کنین و هرجاشو نتونستین ترجمه کنین من در خدمتتون هستم :  
فروم خارجی مربوط به کاسیو

نويسنده:  هادی هیجانی زادگان [ سه شنبه مرداد 18, 90 5:27 pm ]
موضوع پست:  Re: CASIO AT3-AT5

پس میشه...
شوالیه جان واقعا لازم بود که علاوه بر تشکر زدن زیر پستت یه  پست هم بزنم نه بخاطر تایید پستم بلکه برای علمی کردن مطلب این تایپیک و  اینکه زحمت میکشی و در فرومهای خارجی هم سرک میکشی واقعا خسته نباشی  امیدوارم مثل بعضی از کاربر که اولش خیلی پر انرژی هستند ولی بعد یهو  ناپدید میشن نباشی .
واقعا اونایی که کاسیو دارند بدون بیان برا خودشون حالشو ببرن
شوالیه جان من تو رو از شوالیه به  لرد ارتقامیدم
(میگم کاش pa500 ort داشتی و واسه ما هم یه چیزی میافتی ...

نويسنده:  behrang [ سه شنبه مرداد 18, 90 6:22 pm ]
موضوع پست:  Re: CASIO AT3-AT5

دقیقا من هم مثل هادی جدا از دکمه تشکر خواستم یه یاداوری کنم که همچین مطالبی ارزششون خیلی خیلی بیشتر از چندجمله است.
اما اینجا یه سوال پیش میاد شوالیه جان ، توکه انگلیسیت خوبه و خودت هم CTK5000 داشتی ، چرا یه سرچ کوچولو توی اینترنت نکردی؟
بهرهال هنوز اینجا کسی بطور تصویری نمونه نذاشته که نشون بده این دستگاه CASIO CTK5000 از خارج از دستگاه ریتم های دستساز ایرانی رو میگیره ولی با این تفاصر شوالیه خیلی با واقعیت این امر نزدیک میشیم.

نويسنده:  شوالیه آسمان [ چهارشنبه مرداد 19, 90 8:24 am ]
موضوع پست:  Re: CASIO AT3-AT5

behrang m نوشته است:
دقیقا من هم مثل هادی جدا از دکمه تشکر خواستم یه یاداوری کنم که همچین مطالبی ارزششون خیلی خیلی بیشتر از چندجمله است.
اما اینجا یه سوال پیش میاد شوالیه جان ، توکه انگلیسیت خوبه و خودت هم CTK5000 داشتی ، چرا یه سرچ کوچولو توی اینترنت نکردی؟

سلام شما نسبت به من لطف دارین و خوشحالم که مطالبم مفید بود.متاسفانه خودم قبل از اینکه متوجه این مطلب بشم کاسیو رو فروختم وگرنه حتما امتحانش می کردم.

نويسنده:  شوالیه آسمان [ چهارشنبه مرداد 19, 90 8:27 am ]
موضوع پست:  Re: CASIO AT3-AT5

هادی هیجانی زادگان نوشته است:
پس میشه...
شوالیه جان من تو رو از شوالیه به  لرد ارتقامیدم ...

لطف دارین امیدوارم بتونم برای دوستان و استیدی مثل شما بیشتر مفید باشم.

نويسنده:  bmwm3 [ سه شنبه تیر 27, 91 1:54 pm ]
موضوع پست:  Re: دانلود برای CTK های CASIO

مدیرسایت :
دنباله مطلبی از اینــجا
_________________________________
بله . حرف آقا مرتضی صحیحه . فقط خواستم بگم که ملت مثل من دچار مشکل نشن. 5000 هم کیبورد بدی نیست ولی جواب کارای ایرانی هارو نمیده.صدا های شرقیش نسبتن خوبه ولی درام کیت هاش ضعیفه و قیمتش مناسب نیست یعنی  

680.000 تومان نمی ارزه . خب آدم پول هاشو جمع کنه یه یاماها مشتی می خره.

من بزودی دمو های ریتم هارو می ذارم تا اساتید نظر بدن و نقطه ضعف هارو بر طرف کنم.
.

صفحه 6 از 6 ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/