سلام قیمت صدای کرنا

مدیران انجمن: behrang، mojtaba190
با تشکر از نظر شما. این به سلیقه و محل سکونت شما ربط دارد.برای کسی که این نمونه را ضبط کرده ، همین حالت طبیعی و واقعی است گرچه این یک نمونه ساده است فقط برای نمایش صدا. ولی چیزی که برای سلیقه شما مناسب است را باید خودتان بنوازید.ehsan09352 نوشته شده:سلام قیمت صدای کرنا چقدر هست؟ به نظر من یه خورده مصنوعی هست و باید طبیعی تر و بدون افکت نواخته بشه تا حس و حال کامل ساز و نقاره رو بگیره میشه طبیعی تر و صدای خام و بدون افکت بنوازید!؟
behrang نوشته شده:با تشکر از نظر شما. این به سلیقه و محل سکونت شما ربط دارد.برای کسی که این نمونه را ضبط کرده ، همین حالت طبیعی و واقعی است گرچه این یک نمونه ساده است فقط برای نمایش صدا. ولی چیزی که برای سلیقه شما مناسب است را باید خودتان بنوازید.ehsan09352 نوشته شده:سلام قیمت صدای کرنا چقدر هست؟ به نظر من یه خورده مصنوعی هست و باید طبیعی تر و بدون افکت نواخته بشه تا حس و حال کامل ساز و نقاره رو بگیره میشه طبیعی تر و صدای خام و بدون افکت بنوازید!؟
این صدا جزو BM5 نیست و قابل گلچین با همه پک های یاماها هست بصورت CPF
این صدا با 4 حالت متفاوت تنظیم شده که دقیقا برای سلیقه های مختلف است.
mr nazari نوشته شده:فایل ppfصدای کرنا که در تلگرام گذاشته شده را چطوری میشه تهیه کرد
ممنون از لطف شما.قیمت 50 تومان است.STUDIO SIMA نوشته شده:با تشکر از جناب بهرنگ بابت سمپل صدای کرنا
عنایت می فرمایید قیمت این صدا را هم بفرمایید تا بنده و سایر دوستان از قیمت هم مطلع شویم .
mr nazari نوشته شده:درهرصورت ازشرایط قیمت و نحوه واگذاری مارا مطلع کنید
behrang نوشته شده:ممنون از لطف شما.قیمت 50 تومان است.STUDIO SIMA نوشته شده:با تشکر از جناب بهرنگ بابت سمپل صدای کرنا
عنایت می فرمایید قیمت این صدا را هم بفرمایید تا بنده و سایر دوستان از قیمت هم مطلع شویم .
یک تنظیم جدید کرنا بنا به توضیح و همراهی نوازندگان عزیز لر زبان به این پک اضافه شد. در ویدیوی زیر میتوانید نوازندگی اصیل خود این عزیزان با این صدا را ببیند :
http://www.aparat.com/v/c1Hp3
ehsan09352 نوشته شده:صدا کرنا برای یاماها
سلام قیمت صدای کرناچقدر هست؟ به نظر من یه خورده مصنوعی هست و باید طبیعی تر و بدون افکت نواخته بشه تا حس و حال کامل ساز و نقاره رو بگیره میشه طبیعی تر و صدای خام و بدون افکت بنوازید!؟