ارتعاش
http://forum.erteash.ir/

Yamaha PSR-A3000
http://forum.erteash.ir/viewtopic.php?f=250&t=9116
صفحه 13 از 20

نويسنده:  محمد شایان مهر [ پنج شنبه شهریور 11, 95 11:04 pm ]
موضوع پست:  Re: Yamaha PSR-A3000

سلام به همه ارتعاشی ها

کیبرد a3000 فلش یو اس بی هم تو کارتنش داره ؟؟؟
اگه داره پس چرا از من نداره ؟؟؟؟

نويسنده:  Rahavash [ يکشنبه شهریور 14, 95 1:21 pm ]
موضوع پست:  Re: Yamaha PSR-A3000

kingnight نوشته است:
سلام به همه ارتعاشی ها

کیبرد a3000 فلش یو اس بی هم تو کارتنش داره ؟؟؟
اگه داره پس چرا از من نداره ؟؟؟؟


خوش بحالت اُرگ منم روش یو اس بے فلش بود اما کاش نبود
فُرمت نمیشہ
سرعتش افتضاح
تاشاریا انگار گشتن یہ تیکہ پلاستیک و فلز ک فقط شکل فلش باشہ گذاشتن روش آشغالہ با نبودش فرقے ندارہ

نويسنده:  ommid [ يکشنبه آبان 2, 95 11:06 pm ]
موضوع پست:  Re: Yamaha PSR-A3000

behrang نوشته است:
اگر میخواید این هم صفحه معرفی و دموهای پک کامل BM5 برای این دستگاه


بهرنگ جان ! معرفی صداهای اورینتال پک BM5 رو توی اپارات دیدم ،‌میشه یه دموی صوتی هم  از صداهای مذکور بذاری؟

نويسنده:  mr nazari [ سه شنبه آبان 4, 95 9:11 pm ]
موضوع پست:  Re: Yamaha PSR-A3000

دوستان کسی میدونه بعد ازنصب ورژن جدید os 1.02 چه تغییری در عملکرد ساز ایجاد میشه؟ آیا اصلا تغییری ایجاد میشه؟

نويسنده:  Mr.Energy [ پنج شنبه آبان 6, 95 4:36 am ]
موضوع پست:  Re: Yamaha PSR-A3000

mr nazari نوشته است:
دوستان کسی میدونه بعد ازنصب ورژن جدید os 1.02 چه تغییری در عملکرد ساز ایجاد میشه؟ آیا اصلا تغییری ایجاد میشه؟

به به . جناب آقای نظری عزیز . خوشحالم از اینکه دوباره اینجا میبینمتون

[Changes of V1.02]
- Fixed a problem in which updating of the display and button response would slow down when many Expansion Voices were installed in the instrument.

- Fixed minor problems.

نوشته وقتی اکسپنشن پک زیاد لود کنید روی ساز سرعت عملکرد LCD و کلیدهای پنل پایین میومده که با این آپدیت مشکلش برطرف شده

نويسنده:  Rahavash [ پنج شنبه آبان 6, 95 7:33 am ]
موضوع پست:  Re: Yamaha PSR-A3000

اینم ورژن جدید براے آسہ ھزار 1،03


دانلود در این صفحه

نويسنده:  mr nazari [ پنج شنبه آبان 6, 95 8:31 am ]
موضوع پست:  Re: Yamaha PSR-A3000

آقا رهاوش ممنون ازشما.وآقا مصطفی...چندماهی رفته بودم سفر خارجه.خخخخخ
درضمن راجب این نرم افزار جدید:با گرفتن سه نت مجاور در قسمت آکامپوننت بایستی آکورد قطع شود ولی در ورژن فابریک دستگاه این کار انجام نمیشد ولی بعد از نصب ورژن ۱.۰۲ این مشکل حل شد..ممکنه که مزایای دیگه هم داشته باشه از جمله افزایش سرعت لود و...

نويسنده:  Rahavash [ پنج شنبه آبان 6, 95 2:06 pm ]
موضوع پست:  Re: Yamaha PSR-A3000

mr nazari نوشته است:
آقا رهاوش ممنون ازشما.وآقا بهرنگ...چندماهی رفته بودم سفر خارجه.خخخخخ
درضمن راجب این نرم افزار جدید:با گرفتن سه نت مجاور در قسمت آکامپوننت بایستی آکورد قطع شود ولی در ورژن فابریک دستگاه این کار انجام نمیشد ولی بعد از نصب ورژن ۱.۰۲ این مشکل حل شد..ممکنه که مزایای دیگه هم داشته باشه از جمله افزایش سرعت لود و...

فداے شما
مجاور رو نمیدونم امتحان نکردم ولے من با گرفتن سہ نتطتوے ورژن قبلے ھم آکورد رو قطع مےکردم مثل مدلاے قدیمے یاماھا

نويسنده:  behrang [ جمعه آبان 7, 95 11:58 pm ]
موضوع پست:  Re: Yamaha PSR-A3000

mr nazari نوشته است:
راجب این نرم افزار جدید:با گرفتن سه نت مجاور در قسمت آکامپوننت بایستی آکورد قطع شود ولی در ورژن فابریک دستگاه این کار انجام نمیشد ولی بعد از نصب ورژن ۱.۰۲ این مشکل حل شد..ممکنه که مزایای دیگه هم داشته باشه از جمله افزایش سرعت لود و...
درود بر جناب نظری. خیلی خوشحالیم از بازگشت شما و البته تبریک خرید قول اورینتال 2015 از ارتعاش با کمک جناب خواجات.
من الان دسترسی به کامپیوتر ندارم و با گوشی تایپ میکنم. تا جایی که میدانم قابلیت "قطع آکورد" یا chord cancel در همه ورژن های همه مدل های یاماها هست و با قرار دادن حالت آکورد (fingering type) روی گزینه های fingred یا fingred on bass یا al fingred این قابلیت را دارید.
با تمام این اوصاف الان ورژن 1.03 آمده که دیگر بحثی برای 1.02 نگذارد.

نويسنده:  mr nazari [ دوشنبه آبان 10, 95 7:59 pm ]
موضوع پست:  Re: Yamaha PSR-A3000

دوستان ومدیر محترم..بنده تصویر وکلیپی دیدم از 3000 که صفحه اصلی پنل رو باز کرده به روی کیبورد(مانند تایروسها) برام جالب بود .چطور میشه اینکارو کرد؟

صفحه 13 از 20 ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/