جهت استفاده از تمامی امکانات سایت
باید وارد و یا
عضو شوید
|
خروج
|
|
موضوع پست: Re: شایعه Yamaha Tyros 6 ارسال شده در: چهارشنبه شهریور 22, 96 7:20 pm |
|
تاريخ عضويت: پنج شنبه خرداد 13, 95 6:27 pm پست ها : 169 سن: 30 محل سکونت: سیرجان حالت من: 
اولین ساز: PA80
کیبرد فعلی: PSR-A3000
میکروفون: Max
نرم افزار: FL STUDIO
موبایل: Nokia
زمينه تخصص: اينترنت
|
عکس گنوس یا تایروس6
شما سطح دسترسی مورد نیاز برای مشاهده و دریافت فایل های پیوست این پست را ندارید.
|
|
|
 |
|
موضوع پست: Re: شایعه Yamaha Tyros 6 ارسال شده در: چهارشنبه شهریور 22, 96 8:06 pm |
|
تاريخ عضويت: سه شنبه بهمن 29, 87 6:15 am پست ها : 10076 سن: 38
اولین ساز: Casio SA21
کیبرد فعلی: S975 - EA7 - Genos
کارت صوتی: ICON aio6
نرم افزار: MAGIX STUDIO 2017
موبایل: Note5
زمينه تخصص: برنامه سازي كيبرد
|
عکس مبهم از پنل پشت Genos
|
|
|
 |
|
موضوع پست: Re: شایعه Yamaha Tyros 6 ارسال شده در: چهارشنبه شهریور 22, 96 8:39 pm |
|
تاريخ عضويت: شنبه آبان 22, 89 10:42 pm پست ها : 355 محل سکونت: شیراز حالت من: 
اولین ساز: CASIO sa21
کیبرد فعلی: تایروس 5
موبایل: note 4
زمينه تخصص: نوازندگي كيبرد
|
معرکه هست از نظر ظاهر ...به نظر من هیچ کیبوردی به این زیبایی نبوده..البته عکس خیلی هم نمیشه قطعی نظر داد ولی واقعا سوپرایز شدم ...ولی تاسف برانگیز نداشتن ریبون کنتلر هست
|
|
|
 |
|
موضوع پست: Re: شایعه Yamaha Tyros 6 ارسال شده در: چهارشنبه شهریور 22, 96 8:42 pm |
|
|
نکته دیگه که الان دقت کردم خیلی از کلیدها را به خاطر لمسی بودن صحفه حذف کردن و قطعا برای هنرمندهای کم بینا و روشندل دیگه گزینه خوبی حساب نمیشه....فعلا اینها ظاهر هست و قطعیت نداره
|
|
|
 |
|
موضوع پست: Re: شایعه Yamaha Tyros 6 ارسال شده در: چهارشنبه شهریور 22, 96 8:55 pm |
|
تاريخ عضويت: شنبه مرداد 28, 91 11:19 am پست ها : 27
اولین ساز: casio ma120
کیبرد فعلی: psr s970
|
به نظر من سمت چپ پنل و خیلی شلوغ و سمت راست و خیلی خلوت طراحی کردن ونبود ریبون کنترل محسوس است لحظه شماری می کنم برای ورود این ابر ارنجر به ایران ،و تبریک به همه یاماها دوستان و در اخر خداحافظ کرگ....
|
|
|
 |
|
موضوع پست: Re: شایعه Yamaha Tyros 6 ارسال شده در: چهارشنبه شهریور 22, 96 11:35 pm |
|
تاريخ عضويت: چهارشنبه خرداد 3, 91 1:54 pm پست ها : 168 حالت من: 
اولین ساز: trumpet
کیبرد فعلی: Yamaha PSR S970
نرم افزار: fl studio & adobe audition
موبایل: Samsung Note3
زمينه تخصص: مبتدي علاقه مند كيبرد
|
جوی استیک؟؟!!!!عجیبا غریبا....ناپرهیزی کرده
|
|
|
 |
|
موضوع پست: Re: شایعه Yamaha Tyros 6 ارسال شده در: پنج شنبه شهریور 22, 96 1:59 am |
|
تاريخ عضويت: يکشنبه آذر 14, 89 7:03 pm پست ها : 587 سن: 36 محل سکونت: ساری
اولین ساز: casio sa-21
کیبرد فعلی: yamaha psr-S970
موبایل: Nokia Lumia 820
|
یک سری اطلاعات در مورد جنوس Tyros 6 The new 16 track song player/recorder will support both midi as well as audio tracks You can even bounce a midi track to audio (and keep the midi track in the format if you want to step back) However the midi track will not play anymore, it will be semi/hidden You can also overdub audio tracks..
Also there will be a new sequencer format for the pattern sequencer inherited from the Motif Atough, also this new pattern sequencer will support audio loops You can directly record the pattern sequencer into the normal song recorder.. But also copy to style tracks
There is also a new style format supporting both midi as well as audio.. but the arranger also plays the old styles.. The new style player is much more dynamic Reacting to the player..
Also there will be a Chord track, and a chord loop... The chord track plays overall and couples arranger parts to the sequencer So your arranger follows the sequencer A chord loop is coupled to a variation...
|
|
|
 |
|
موضوع پست: Re: شایعه Yamaha Tyros 6 ارسال شده در: پنج شنبه شهریور 22, 96 2:12 am |
|
تاريخ عضويت: يکشنبه آذر 14, 89 7:03 pm پست ها : 587 سن: 36 محل سکونت: ساری
اولین ساز: casio sa-21
کیبرد فعلی: yamaha psr-S970
موبایل: Nokia Lumia 820
|
نمای پشتی جنوس
|
|
|
 |
|
موضوع پست: Re: شایعه Yamaha Tyros 6 ارسال شده در: پنج شنبه شهریور 23, 96 7:45 am |
|
|
احتمال زیاد هم باید باید تایروس خداحافظی کرد _24.png) و این مدل جایگزین تایروس شده و در اینده شاهد جینوس ۲ و ۳ و...خواهیم بود
|
|
|
 |
|
موضوع پست: Re: شایعه Yamaha Tyros 6 ارسال شده در: يکشنبه شهریور 26, 96 4:03 pm |
|
تاريخ عضويت: دوشنبه خرداد 14, 91 3:15 am پست ها : 27 حالت من: 
کیبرد فعلی: korg pa600
|
من میخام دستگاهمو عوض کنم کسی نمیتونه پیش بینی کنه کی میاد تو بازار حول و حوشا و چقدر خواهد بود تقریبی؟
|
|
|
 |
تعداد صفحات: صفحه 7 از 8 تعداد پست ها: 71 پست
| کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان |
مديران انجمن: behrang, mojtaba190, Mr.Energy |
قوانين انجمن |
شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد شما نمي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد
|
|
|