Re: مقایــسه Tyros2 با Pa800
با تشکر از بهرنگ عزیز بابت توضیح در مورد وکال
علیرضا جان من به خاطر این حرفت امروز (یعنی در واقع دیروز) رفتم جمهوری و بعداز کلی گشتن یه جا تایرس پیدا کردم (البته تایرس 2 بود ولی از هیچی بهتره) از فروشندش اجازه گرفتم تا 30 دقیقه باهاش کار کنم اون هم با رویه باز قبول کرد حالا میخوام نظر شخصیم راجب تایرس و pa800 بدم.(اینم به خاطر گل رویه تو علی رضا جان)
همینجا عرض میکنم نظراتم کاملا صادقانه و بدونه کوچکترین جانب داری از مدلی عرض میکنم باز هم میگم فقد احساس شخصیه من راجب این 2 مدله.
زمانی که پشتش نشستم اولین چیزی که تو زوقم زد عرض نسبتن زیادش بود کیبوردهای پرو معمولا باریک و کشیده هستن.
ظاهرش نشون میده سخت افزاری خوب و جون داری داره.
روشن شدنش منو یاد or700 انداخت.
جنس کلاویه ها از بقیه مدلهای یاماها (که من باهاشون کار کردم) بهتر بود ولی با کلاویه pa800 فرق داره نمیتونم بگم کدوم بهتره هر دوشون به نظرم جذاب هستن.
کیفیته صداهم نمیتونم مقایسه کنم چون صدای pa800 از باندهای خود دستگاه شنیدم اما تایرس از پاور میکسر و باندهای حرفه ای باید تو شرایط یک سان مقایسه بشن.
به اولین بخشی که رفتم سکانسر دستگاه بود (از بس سکانسر کرگ مزخرفه عقده ای شدم) و مانند تمام مدلهای یاماها بسیار روان خوش دست و راحت بود.
تو قسمت ریتم سازی هم تغییرات خاصی ندیدم (چون وقت کم بود عجله ای نگاه کردم) و کم کان ریتم سازی روان اما امکانات بسیار کم نسبت به ریتم سازی pa800 مشاهده میشه نرم افزار pa800 بسیار تو ریتم سازی کاملتره.
ریتم های خود دستگاه به نسبت خوب و قابل قبول بود(هم ریتمهای غربیش هم شرقیش) ولی یه جورای برام تازگی نداشت زیاد با مدلهای پایین تر از خودش فرق نداره.
ولومهای پایین LCD کار خاصی نمیکردن و فقد صدای ریتم آکرد و ملدی کم زیاد میکردن که pa800 هم داره فقد به شکل نرم افزاری (خوب البته سخت افزاری راحت تره ولی نرم افزاری هم کار راه میندازه) اما ممکنه قابله برنامه ریزی باشه(من زیاد تو منوهاش نرفتم).
باز هم پیچ بند بد قلق یاماها انقد بد دست که ترجیح میدم اصلا با پیچ بند کار نکنم راجبش هم صحبت نمیکنم.
صدا سازیش هم خوب کامل بود اینجاهم نمیشه بگم کدوم بهتره به نظرم هر 2 خوب و کامل هستن فقد میتونم بگو یاماها راحت تر و رون تر کار میکنه.
تو قسمت وکال هم رفتم افکتهای زیادی داشت (نشمردم)اما فروشنده میگفت قابلیت افزایش افکت نداره خوب pa800 از این نظر برتره چون با کامپیوتر براش افکت ساخته میشه و بهش اضافه میشه که یه جورای میشه گفت میزان افکتهاش نامحدود.
اما بزرگتری اختلافی که من تو این 2 مدل دیدم قسمت سپل دستگاه بود ریتمهای بسار خالی و نا امید کننده ای داشت که برای من هیچ جذابیتی نداشت زمانی که از فروشنده سوال کردم:چرا انقد ریتمهای سپل دستگاه ظعیفه؟ گفت:بزرگترین ایراد تایرسها هم همینه واسه همین طرفتار نداره.
بعد پرسیدم:یعنی ریتمهای pa800 رو هم ساپرت نمیکنه؟گفت:تایرس 2 که هیچ تایرس 3 هم نمیتونه حجم ریتمهای pa800 رو ساپرت کنه.گفت تایرس 4 هنوز نیومده باید بیاد ببینیم اون چیکارست شاید اون بتونه تو سمپل با pa800 برابری کنه گفتم:پس چرا انقدر تایرسها تو سمپل ضعیف هستن؟گفت:تایرس ها ضعیف نیستن pa800 خیلی قویه حجم ریتمهای pa800 با pa2X هیچ فرقی نداره.
دیگه نظر آخر با دوستان ولی بدتری قسمت ماجرا اینجا بود که زمانی که خواستم از در بیام بیرون فروشنده گفت قابل نداره.گفتم چی قابل نداره؟گفت میشه 50 هزار تومن......................
ببین رفاقت مارو تا کجاها که نمیکشون
زمانی هم که رسیدم به ماشینم 20تا هزاری هم آقا پلیسه جریمه چسبونده بود به شیشه ماشینم
اینم آخر عاقبت مقایسه pa800 با تایرس 2.
پایان