سلام به همه دوستان
من همیشه تعریف های زیادی از این مدل یاماها شنیدم,,گویا این مدل صداهایی داره که با هیچ کدوم از مدل های یاماها قابل مقایسه نیست و حتی شنیدم که صداهای PSR 64 در مقابل صداهای این مدل در حد بسیار بسیار پایین تری هست,,زمانی که کودک بودم یکی از دوستانمون که از لندن اومده بوده و حدود 40 سال کار عربی می کرد همیشه از این صحبت ها می کرد و از صدای نی و قانون این مدل خیلی تعریف می کرد و به من می گفت اگه این مدل رو تو ایران پیدا کردی به چند برابر قیمت می خرم . . .
اگر دقت کنید در آهنگ های قدیمی ترکیه ای بعضی از صداها و ریتم های این مدل رو می شنوید . .
گویا این مدل ریتم سازس هم نداره ,, اگر کسی دمو یا عکسی از این مدل داره برامون بذاره . .
YAMAHA PSR 62
مدیران انجمن: behrang، mojtaba190
قوانین انجمن
1.پست های نـامربوط باموضوع مبحث حذف یا منتقل میشوند
2.معرفی شماره تلفن ، وبسایت ، ایمیل وهرنوع ادرس شخصی ممنوع است (درپیام خصوصی مجاز است)
3.قرار دادن لینک های غیراخلاقی و غیرمجاز منجر به حذف اکانت و یا پیگرد قانونی برای شما میشود.
قوانین کامل انجمن ارتعاش
1.پست های نـامربوط باموضوع مبحث حذف یا منتقل میشوند
2.معرفی شماره تلفن ، وبسایت ، ایمیل وهرنوع ادرس شخصی ممنوع است (درپیام خصوصی مجاز است)
3.قرار دادن لینک های غیراخلاقی و غیرمجاز منجر به حذف اکانت و یا پیگرد قانونی برای شما میشود.
قوانین کامل انجمن ارتعاش
- reza firouzfar
- با تعداد پست های زیاد
- اولین ساز: Casio ct700
- کیبرد فعلی: YAMAHA Tyros5-76 key
- میکروفون: AKG
- نرم افزار: CUBASE
- موبایل: HTC One
- زمينه تخصص: برنامه سازي كيبرد
- محل اقامت: ترکیه - استانبول
- تماس:
- shahriyar
- با تعداد پست های زیاد
- اولین ساز: casio
- کیبرد فعلی: psr a2000
- کارت صوتی: icon
- نرم افزار: fl stdiu
- موبایل: iphone 6
- زمينه تخصص: ريتم سازي باكيبرد
- محل اقامت: بندرعباس
YAMAHA PSR 62
مشخصات فنی این کیبورد
قابلیت TUOCH: ندارد
پیچ بند: دارد(با دکمه های تنظیم روی پانل)
قابلت تنظیم کوکهای شرقی یا ربع پرده: دارد(روی پنل)
قابلیت سانگ سازی: دارد(به صورت آماتور)
قابلیت ریتم سازی: دارد (فقط میشه یه ریتم ساخت و ریتم ساخته شده رو به صورت خودکار کوانتیز استاندارد میکند)
صداهای عربی: دارد(از قبیل: قانون-عود-نای-کوال-مجوز-مزمار-کمان-وتریات-اورغ-آکوردئن)
قابلیت سمپل :ندارد
دکمه های کنترل ریتم: 3 اینترو-سه تا FILL IN - یه ENDING
قابلت اتصال پدال: دارد
ولتاژ تغذیه کیبورد : C 12-9v (البته با 6 ولت هم کار میکنه و هیچ مشکلی نداره من خودم شخصا تست کردم ولی فقط صداش کمتر میشه)
پورت میدی:دارد(ورودی و خروجی)
ریتمهای عربی: دارد(از قبیل: صعیدی-بلدی-الوحده کبیر-ابوب-فلاحی-عدنی-زفه-سماعی ثقیل-مقوم)
دکمه های کنترل تراکهای ریتم: دارد(bass-rhythm-chord1 -chord2)
قابلیت TUOCH: ندارد
پیچ بند: دارد(با دکمه های تنظیم روی پانل)
قابلت تنظیم کوکهای شرقی یا ربع پرده: دارد(روی پنل)
قابلیت سانگ سازی: دارد(به صورت آماتور)
قابلیت ریتم سازی: دارد (فقط میشه یه ریتم ساخت و ریتم ساخته شده رو به صورت خودکار کوانتیز استاندارد میکند)
صداهای عربی: دارد(از قبیل: قانون-عود-نای-کوال-مجوز-مزمار-کمان-وتریات-اورغ-آکوردئن)
قابلیت سمپل :ندارد
دکمه های کنترل ریتم: 3 اینترو-سه تا FILL IN - یه ENDING
قابلت اتصال پدال: دارد
ولتاژ تغذیه کیبورد : C 12-9v (البته با 6 ولت هم کار میکنه و هیچ مشکلی نداره من خودم شخصا تست کردم ولی فقط صداش کمتر میشه)
پورت میدی:دارد(ورودی و خروجی)
ریتمهای عربی: دارد(از قبیل: صعیدی-بلدی-الوحده کبیر-ابوب-فلاحی-عدنی-زفه-سماعی ثقیل-مقوم)
دکمه های کنترل تراکهای ریتم: دارد(bass-rhythm-chord1 -chord2)
بس تجربه کردیم در این دار مکافات *** با درد کشان هرکه در افتاد ور افتاد *** سیل سرشک ما زدلش کین بدر نبرد
- Mr.Energy
- با تعداد پست های زیاد
- اولین ساز: Casio Sa21
- کیبرد فعلی: Psr S970
- کارت صوتی: تو فکرش هستم
- میکروفون: WEM hc2000
- نرم افزار: Adobe Audition-Sonar
- موبایل: Note 3
- زمينه تخصص: نوازندگي كيبرد
- محل اقامت: در کنار S970 !!!
Re: YAMAHA PSR 62
صدای ترامپت این کیبورد مثل صدای بانجو D50 خیلی معروفه ! مثل psr-64 هم scale tuning داره
به نیکی گرای و میازار کس
ره رستگــاری همینست و بس
ره رستگــاری همینست و بس
-
- مدیر کل
- اولین ساز: Casio SA21
- کیبرد فعلی: A5000 - EA7 - MODX
- نرم افزار: MAGIX STUDIO 2022
- زمينه تخصص: برنامه سازي كيبرد
- تشکر کرده: 246 دفعه
YAMAHA PSR 62
رضا جان صداهای PSR64 و PSR62 جزو یادگاری های تاریخ کیبوردها هستند و فوق خوشگل. بخصوص حالت لگاتوی (solo) اونها که عالیه. البته صداها و ریتم های psr64 بهتر و بیشتر از psr62 است.reza firouzfar نوشته شده: گویا این مدل صداهایی داره که با هیچ کدوم از مدل های یاماها قابل مقایسه نیست
صداهای PSR های 62 و 64 الآن راحت میشه با کیبوردهای جدید کرگ و یاماها و رولند شبیح سازی کرد و حتی خیلی قشنگ تر.
این یک حرف کاملا اشتباه است. نمیدونم کی این رو از روی احساس بهت گفته ولی صداهای هر 2 تقریبا در یک هستند و PSR64 کمی بهترر و البته با امکانات بیشتر.reza firouzfar نوشته شده: حتی شنیدم که صداهای PSR 64 در مقابل صداهای این مدل در حد بسیار بسیار پایین تری هست
شاید اون موقع بله ولی صداهای طبیعیِ این 2مدل زیاد چیز خاصی نیستند. ارزش PSR64 و PSR62 فقط به صداهایی کششی و لگاتو شون بود که با دکمه ی SOLO ایجاد میشدند.reza firouzfar نوشته شده: از صدای نی و قانون این مدل خیلی تعریف می کرد