شوالیه آسمان نوشته شده:سلام بهرنگ خوبی؟ دیدی گفتم july 2011 باید یه ارنجر تولید کنه یاماها !
سلام شوالیه جان.فعلا با این خبر من و برخی دوستانم خیلی خوشحال شدیم.
توی پست های اولم زیاد چیزی نگفتم که ببینم دوستان چه نظراتی دارند.شوالیه جان من حاظرم تمام پیش بینی های منفیم غلط باشه ولی یه کیبرد سمپلر میدرنج از یاماها ببینیم.
من بعد از تایروس2 همیشه به دوستان گفتم Tyros ها پادزهر زیاد مناسبی برای ویروسه pa50 و pa80 نیستند.بدلیل قیمت و کلاسشون.اونها بیشتر مقابل pa1x و pa2x هستند.حتی یاماها توی کلاس pa800 هیچ کیبردی نداره. یعنی یک کیبرد بین تایروس ها و میدرنج با قیمتی زیر 3میلیون و سمپل و آکبند.
در نتیجه بادوستان که حرف میزدیم همیشه میگفتم بیشتر منتظر یک میدرنج سمپلر ، حتی با 8mb ظرفیت سمپل هستم.اگر درام کیت سازی هم داشته باشه که چه بهتر.
این ارزوی من ، باور این رو برام سخت میکرد که واقعا yamaha آرزوی من رو تولید کنه ، یعنی یک میدرنج سمپلر بزنه.میدونی چرا؟ چون :
میدرنج سمپلر yamaha دقیقا یعنی شمارس معکوس برای مرگ pa50sampler
البته تا وقوع این جمله هنوز کمی اما و اگر مونده ، و دقیقا مشخص نیست که S650 یا مدل هایی که پشت بندش معرفی میشن ، سمپل رو به چه صورت میگرن و اینکه آیا مشکل و کمبودی ندارن!!!
فعلا که مشخصه S650 ریتم سازی داره - ربع پرده میشه - صداهای غربی جدید یاماها رو داره(شاید همشون رو نه) - صداهای اورینتال داره.
اما باید منتظر سوال های دیگه ای باشیم.